تبلیغات
metalhome2011 - آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت
چهارشنبه 17 آذر 1395  05:02 ب.ظ

شاید برای خیلی هایتان پیش آمده باشد که خواستید رولت یا کوکو را رول کنید ولی همین که اولین رول را درست کردید رولتان شکسته و همه کارهایتان خراب شده! برای اینکه این مشکلات دیگر برایتان ایجاد نشود آموزش تصویری رول کردن را قرار دادم … می توانید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای را به این صورت رول کنید و خیالتان از بابت شکستن راحت باشد!

آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت

آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت

رول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است که برای درست کردن غذاها و دسرهایی شیک باید بدانید. اگر کوکو و رولت های شما هم هنگام رول کردن شکسته می شوند با ما همراه شوید و تکنیک های این کار را بدانید.

شاید برای خیلی هایتان پیش آمده باشد که خواستید رولت یا کوکو را رول کنید ولی همین که اولین رول را درست کردید رولتان شکسته و همه کارهایتان خراب شده! برای اینکه این مشکلات دیگر برایتان ایجاد نشود آموزش تصویری رول کردن را قرار دادم … می توانید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای را به این صورت رول کنید و خیالتان از بابت شکستن راحت باشد!

1 – اول از همه باید توجه کنید ضخامت کیک را زیاد نگیرید چون اگر ضخامت کیک زیاد باشد هر چه هم تلاش کنید باز هم رولتان می شکند! پس ضخامت تا حد ممکن کم.

2 – اجازه بدهید کیک یا کوکو کامل کامل سرد شود یعنی اصلا حرارت نداشته باشد.

3 – یک پارچه مناسب آشپزی تهیه کنید ( مثل دستگیره نخی ) و روی آن را کامل با پودر قند یا هر نوع پودر دیگری مثل پودر نسکافه، شکر، مغز و … بپوشانید اگر هم کوکو هست سعی کنید یا آرد بریزید یا مغز گردو.

4 – کیک را که سرد شده مستقیم از قالب برگردانید روی پارچه.

5 – دقت کنید با خود پارچه کیک را رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیرد.

آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت

6 – حالا رولت را با پارچه داخل یخچال بگذارید حدود 2 ساعت اجازه بدهید استراحت کند.

7 – بعد از گذشت زمان کیک را خارج کنید و آن را باز کنید حالا بین آن هر چی می خواهید بریزید. کیک را این بار بدون پارچه رول کنید و داخل یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن کامل برش بدهید و از آن استفاده کنید.

آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت

نکاتی برای رول کردن کوکو و رولت :

_ اگر کیکتان خیلی ضخیم شده بود و به نشکستن آن امیدی نداشتید یک مقدار آب داغ و ژلاتین را مخلوط کنید و با آبپاش روی کیک بریزید و بعد کیک را رول کنید اینطوری ممکن است نشکند! البته فقط ممکن است!

_ اگر می خواهید رولتان کاکائویی شود بعد از اینکه رول آماده شد آن را روی یک توری بگذارید و روی آن کاکائو آب شده کاملا سرد بریزید و بعد دوباره بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.

_ بهتر است بین رول های کوکویی لایه ماست خامه ای قرار بدهید تا هم محکم پیچیده شوند هم خوشمزه تر شوند!

منبع : sooran.com

 

منبع مطلب :

http://www.jazzaab.ir/


  • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
آخرین پست ها

تبادل لینک..........سه شنبه 8 فروردین 1396

چگونه رتبه آلکسای سایت خود را بهبود بخشیم..........پنجشنبه 3 فروردین 1396

خرید گیفت کارت آیتونز اپل ، گیفت کارت گوگل پلی و گیفت کارت ps4..........چهارشنبه 25 اسفند 1395

آیا برای شما هم پیش اومده ؟ کالاهایی که لازم دارین با قیمتی که خودتون دوست دارین خریداری کنید؟..........چهارشنبه 25 اسفند 1395

دانلود آهنگ شاد..........سه شنبه 24 اسفند 1395

بازیگر زن هالیوود از تجاوزهای مردان علیه خودش پرده برداشت ..........چهارشنبه 18 اسفند 1395

بازی فوتبال خیابانی..........چهارشنبه 11 اسفند 1395

واکنش تند حمید فرخ نژاد به مسعود فراستی متن نامه ..........سه شنبه 3 اسفند 1395

دانلود آهنگ کردی جدید سعید چام چام..........پنجشنبه 30 دی 1395

جشن تولد آزاده صمدی سر صحنه فیلم «ساعت 5 عصر» ..........دوشنبه 20 دی 1395

32 مدیر کانال‌های تلگرامی بازداشت شدند ..........پنجشنبه 2 دی 1395

آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت ..........چهارشنبه 17 آذر 1395

مشخصات فنی ساندویچ پانل..........پنجشنبه 11 آذر 1395

مدلهای جذاب موی کوتاه زنانه و دخترانه ..........چهارشنبه 3 آذر 1395

دانلود آهنگ محلی میانی سریال هشت و نیم دقیقه از محسن میرزاده ..........چهارشنبه 3 آذر 1395

همه پستها